Složení dortů

U všech dortů je možné si vybrat korpus ( např. světlý, kakaový, kávový, ořechový, skořicový, matcha tea ...) i  náplň. Náplň lze oživit třeba ovocem či kousky čokolády. Marmeláda v dortu s pudingem,  tvarohem i mascarpone je samozřejmostí ( ovšem není problém ji vynechat). 

NA POTAŽENÍ DORTŮ A MODELOVÁNÍ VÝROBKŮ JE POUŽITA PASTA S MANDLOVOU PŘÍCHUTÍ

 

Neurči-li si zákazník jinak, dorty se skládají ze světlého korpusu, světlého máslového krému a marmelády.

Dorty s máslovou náplní  

máslo - puding ( + čokoláda, + kousky ovoce, + káva, + kokos, + ořechy...)

máslo - tvaroh ( + čokoláda, + kousky ovoce)

máslo - lísko-oříšková pomazánka 

medovník  ( výška dortu je cca 5 - 6 cm )

 

Dorty s odlehčenou náplní  

šlehačka a šlehačka s příchutí (čokoláda, pistácie, karamel...)

šlehačka + puding ( kousky ovoce )

šlehačka + tvaroh ( kousky ovoce )

šlehačka + jogurt

šlehačka + ovoce (jahody, banány, mandariny,

kousky broskví,...)           

šlehačka + mascarpone 

ganache z bílé čokolády

ganache z mléčné čokolády

                  

TOPlist